26

Domicilia.dk

Ødegaarde og Fritidsejendomme i Sverige

(placeholder)

DKK 2.490.000

Beliggenhed

Ejendommen ligger på en bakkeskråning med sydvestvendt udsigt over søen jällunden der er en af Sydsveriges større søer (11 km lang). Her er et rigt dyreliv med fiskeørn. grågæs og traner. I søen findes gedder, sandart, aborrer og til ejendommen hører fiskeret. Alle rettigheder for ejendommen er tinglyst.


Der er privat tinglyst adgang til søen, med børnevenlig badestrand, egen mole og båd. Der er kun en nabo på ca. 110 meters afstand henover kuperet eng. Naboen er en flot gammel gård der tjener som fritidsejendomog der er ingen produktion. Naboen har egen adgange til søen.


Søen jällunden ligger i et større naturmæssigt meget skønt skovområde nord for Halmstad. Søen har  mange små ubeboede øer med badestrande og udflugtsmuligheder via båd.


Området er præget af storslået natur, med fine gåture i skoven og langs søen, hvor der findes svampe og bær. Nærmeste lille by er Jällundtofta, der med sine få rød-hvidmalede gårder, huse og en smuk kirke danner rammen om en traditionel smålandsk bygd - næsten uberørt i sin form gennem hundrede år.


Der er en god halv times kørsel til Isaberg med Sydsveriges største alpine skiområde og fantastiske golfbaner.


Bygning


Flot sydvestvendt ejendom på 2.358 m2 med små 200 m2 etagekvadragtmeter inkl. overdækket veranda og fri udsigt til den store sø ‘Jällunden’. Ingen direkte naboer, egen badestrand, båd og lille mole.

Ejendommen er forsigtigt renoveret og udbygget med en ny fløj og indeholder i dag to stuer med søudsigt samt fire dobbeltværelser, køkken og to toilet/badeværelser.

Huset er bygget i træ og beklædt med klassisk stående træpanel. Der er tegl på taget. indvendigt findes trægulve i de store regulære rum. Her er plads til den store familie under samme tag. Indlagt jordvarme med meget lavt elforbrug. Nyetableret godkendt 3-kammer afløbsbrønd. Nyanlagt dybdeboret vandbrønd på 110 m med 4-500 liter vand i timen.

Ifølge Hyltebruk kommune er der tilladelse til at etablere både et udhus og et ekstra hus på 25 m2 som gæstehus.Visning og kontakt


Kontakt os via mail eller telefon for besigtigelse og vejbeskrivelse. Se kontakt-siden ved at klikke på linket øverst til højre eller ring direkte på telefon +45 2096 4067


Fakta

El: Ja

Varme: Jordvarme og pejseovn

Nabo: 110 m

Bad: Ja

Toilet; Ja

Vand: Egen boring

Helsingborg: 157 km