26

Domicilia.dk

Ødegaarde og Fritidsejendomme i Sverige

(placeholder)

Enestående mulighed for en fantastisk privat beliggenhed direkte til Isabergs alsidige naturreservat med unik adgang til Sydsveriges bedste skiområde.


Året rundt byder området på masser af smålandsk kultur, natur, rene badesøer, smukke golfbaner, udfordrende MTB, kano, løbe- og vandringsmuligheder. Kombinationen af natur, frihed og udfoldelsesmuligheder er noget af det bedste i Sydsverige.


Solgt (DKK 2.000.000)

Hässleberg - Direkte til Isaberg Alpin og Golf.

Solgt!

Flot sydvestvendt ejendom med overdækket veranda og fri udsigt til den store sø ‘Jällunden’. Ingen direkte naboer, egen badestrand, båd og lille mole.

Ejendommen er renoveret og udbygget med en ny fløj og indeholder i dag to stuer med søudsigt samt fire dobbeltværelser, køkken og to toilet/badeværelser.

Huset er bygget i træ og beklædt med klassisk stående træpanel. Der er tegl på taget. indvendigt findes flotte trægulve i de store regulære rum. Her er plads til den store familie under samme tag. Indlagt jordvarme med meget lavt elforbrug.

Der kan bades og fiskes i den store sø, som rummer et rigt dyreliv. Huset er omgivet af eng og skov. Der er små hundrede meter til nærmeste nabo som ligger lidt bagved og ikke generer.  En sjælden mulighed for at få en større ejendom direkte til sø.

DKK 2.490.000